موضوع: باورهای اشتباه
1- کار زیاد باعث از بین رفتن افسردگی می شود.
با انجام کار، احساس بهتری خواهید داشت. در حالی که محققان دریافته اند که بیش از حد کار کردن به خصوص در مردان، می تواند یکی از علائم افسردگی باشد.
2- افسردگی یک بیماری واقعی نیست.
افسردگی یک بیماری جدی و بالاترین علت ناتوانی در بزرگسالان می باشد. اما هنوز که هنوزه، افسردگی با ناراحتی روحی معمولی اشتباه گرفته می شود. شواهد بالینی افسردگی را با استفاده از اسکن مغز می توان مشاهده کرد. این اسکن، فعالیت غیر طبیعی مغز را نشان می دهد. مواد شیمیایی مهمی در مغز وجود دارد که پیام ها را بین اعصاب انتقال می دهند. اما در فرد افسرده، این ارتباط به هم می خورد.
3- افسردگی همان ترحم به خود می باشد.
همه، افرادی که اعتماد به نفس دارند، دوست دارند. افراد افسرده تنبل نمی باشند و نسبت به خود ترحم ندارند، بلکه قادر به از بین بردن افسردگی نمی باشند. افسردگی یک بیماری است که مربوط به تغییرات مغزی می باشد. معمولا افسردگی با درمان های مناسب درمان می شود.
4- کمک به افرد افسرده، تنها با دارو امکان پذیر است.
اگر فردی افسرده خواهان کمک باشد، به این معنا نیست که دارو برای درمان افسردگی می خواهد. در حقیقت، مطالعات نشان داده است که گفتاردرمانی برای افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط می تواند کمک کننده باشد. حتی اگر از داروهای ضدافسردگی استفاده می کنید، گفتار درمانی می تواند موثر واقع شود. پزشک تعیین می کند که چه زمانی می توانید داروهای خود را قطع کنید.
5 - افراد افسرده زیاد گریه می کنند.
برخی از افراد افسرده اصلا گریه نمی کنند و برخی دیگر، کارهای غم انگیزی را انجام می دهند. افراد افسرده، احساس بی ارزش بودن و یا بی فایده بودن را دارند. افسردگی اگر درمان نشود، بر کل زندگی و خانواده فرد اثر خواهد داشت.
6- افسردگی جزئی از روند پیری است.
بسیاری از افراد مسن، افسرده نیستند، اما اگر افسردگی در افراد مسن بوجود آید، ممکن است نادیده گرفته شود. سالمندان ممکن است غم خود را پنهان کنند و یا دارای علائم مبهمی باشند از قبیل: طعم غذاها را دوست نداشته باشند، دردهایشان بدتر شود و یا تغییر الگوی خواب داشته باشند. مشکلات پزشکی می تواند افسردگی را در اشخاص پیر بدتر کند. افسردگی می تواند زمان بهبودی عمل جراحی و یا بیماری های قلبی را کندتر کند.
7- صحبت کردن باعث بدتر شدن اوضاع می شود.
امروزه شواهدی وجود دارد که گفتگو با یک فرد مشاور، می تواند همه چیز را خیلی بهتر کند. انواع مختلف روان درمانی کمک به درمان افسردگی می کند. اولین قدم، صحبت کردن با یک روانشناس می باشد.
8- نوجوانان از همه چیز ناراضی هستند.
بیشتر نوجوانان دارای خلق و خوی ثابتی نیستند، جدل می کنند و تحریک پذیرند هنگامی که این ناخشنودی بیشتر از دو هفته ادامه یابد، ممکن است یکی از علائم افسردگی باشد. دیگر علائم افسردگی نوجوانان عبارت است از:حتی درجمع دوستان خود غمگین و تحریک پذیرند، از هیچ فعالیتی لذت نمی برند و افت ناگهانی نمرات درسی دارند.
9- افسردگی سخت درمان می شود.
در حقیقت، بیشتر مردم که اقدام به درمان افسردگی می کنند، بهتر جواب می گیرند. در یک مطالعه توسط موسسه ملی سلامت روان؛ ۷۰ درصد از مردم افسرده با مصرف دارو، علائم افسردگی را نشان نمی دادند. دیگر مطالعات نشان داد که: در افراد افسرده، دارو درمانی به همراه گفتار درمانی موثرتر می باشد.